Zupa Z Kapusty
Zupa z kapusty może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 488 kalorii, 22g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 424 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę, zupę pomidorową, przerobiony ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 94%. Spróbuj Zupa Z Kapusty, Zupa Z Kapusty, oraz Zupa Z Kapusty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić przerobiony ryż i 3 szklanki wody do wrzenia w rondlu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut.
Podgrzać duży garnek do zupy na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Wymieszaj 2 szklanki wody, ugotowany ryż, sos do makaronu, zupę pomidorową, kapustę, cebulę, sól, czarny pieprz i ostry sos do wołowiny. Doprowadzić zupę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i przykryć. Gotować na wolnym ogniu, aż kapusta będzie miękka i miękka, 20 do 30 minut.