Zupa z jedwabnej rzepy i ziemniaków
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj jedwabnej rzepy i zupy ziemniaczanej. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz pod ręką sól, bazylia, rzepa i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa krem z rzepy, ziemniaków i pora, Jedwabna zupa tofu i Edamame Andrei Nguyen, oraz scrambled silken tofu, jak zrobić tajski scrambled silken Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym ciężkim garnku lub zapiekance rozpuść masło, aż się spieni. Gdy piana ustępuje, dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmięknie, ale nie rumiane, o 5 protokół.
Dodać rzepy i ziemniaki i wymieszać do pokrycia z masłem.
Dodać 2 łyżeczki soli, przykryć i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 20 protokół.
Wymieszaj bulion z kurczaka i gotuj na wolnym ogniu. Przykryć częściowo i gotować na umiarkowanym ogniu, aż warzywa będą bardzo miękkie, o 10 protokół.
Pracując partiami, puree zupę w blenderze, aż będzie idealnie gładka. Z powrotem zupę do garnka i doprawić solą i gałką muszkatołową. Kadzi zupę do płytkich misek i udekorować bazylią przed podaniem.