Zupa Z Jajkiem
Zupa jajeczna to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 81g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 1111 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.48 za porcję. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz koszerną sól, marchew, łodygi selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Z Jednego Jajka, Zupa Z Jajkiem, oraz Zupa Z Jajkiem.
Instrukcje
Kurczaka opłucz wewnątrz i na zewnątrz i osusz papierowymi ręcznikami.
Umieść kurczaka w dużym garnku.
Pokrój 3 marchewki i 2 łodygi selera na 1-calowe kawałki. Ćwiartka cebuli.
Dodaj pokrojone warzywa do garnka z solą, pieprzem i wystarczającą ilością zimnej wody do przykrycia (około 8 filiżanek). Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, odtłuszczając pianę, która wznosi się na górę, aż kurczak zostanie ugotowany, około 30 minut.
Przełożyć kurczaka do miski i ostudzić. Odcedzić bulion, odrzucając warzywa. Powrót bulionu do garnka. Cienko pokroić Pozostałe marchewki i seler.
Dodać je plus ryż do bulionu i dusić do miękkości, o 10 protokół. Powoli mieszać w jajkach i gotować, aż zestaw.Gdy kurczak jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, rozdrobnić mięso.
Dodaj Go plus szalotki do zupy. Chochla do poszczególnych misek.