Zupa Z Indyka Wędzonego-Fasolowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj wędzonej zupy z indyka fasolowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 680 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.11 za porcję. Jest idealny do Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz cebulę, spróbuj build-a-meal, woda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Wędzone nachos z indyka i fasoli, Gulasz z fasoli i wędzonego indyka Cannellini, oraz Sałatka z wędzonego indyka, Czarnej Fasoli, papryki i kukurydzy.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem octu w holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 1 godzinę i 15 minut. Wymieszać z octem; wyrzucić liść laurowy.
Wyjąć udko z indyka z zupy; wyrzucić skórę.
Usunąć mięso z kości; wyrzucić kość. Mięso rozdrobnić na kawałki wielkości kęsa.