Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy na pudełko z przepisami, fasolę, kurczaka i zupę z kiełbasą mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 18. Za 82 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To danie główne ma 283 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga pasków bekonu, tymianku, pomidorów i wody. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 20 minut. Z łyżką wynik 33%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy obejmują Zupa z białej fasoli i kiełbasy z kurczaka, Kiełbasa z kurczaka i zupa z białej fasoli wideo, oraz Toskańska zupa z fasoli, kurczaka i włoskiej kiełbasy.
Instrukcje
1
W ciężkim 8-qt. Holenderski piekarnik, gotuj kiełbasę, cebulę i boczek na średnim ogniu, aż kiełbasa nie będzie już różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj wodę, pomidory i przyprawy. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Dodaj kurczaka i fasolę. Dusić bez przykrycia przez 30-45 minut. Odrzuć liście laurowe.