Zupa z fasoli i boczku

Zupa z fasoli i boczku
Zupa z fasoli i boczku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 252 kalorie, 13g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli masz seler, sól koszerna, Wielka fasola Północna, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa fasolowa z boczkiem, Zupa z fasoli i boczku, oraz Zupa fasolowa z boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym holenderskim piekarniku lub rondlu smaż boczek, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Ostudzić, posiekać i odstawić. Na średnim ogniu, dodać marchewkę do kapiących patelni w holenderskim piekarniku i smażyć przez 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj seler, cebula, i czosnek, dobrze mieszając i gotowanie przez 3 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać fasolę i 2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Niech gotować na wolnym ogniu przez 10 protokół. Odkryć i, z masher ziemniaków lub dużą łyżką szczelinową, częściowo rozgnieść mieszaninę fasoli, aż lekko zgęstnieje. Wymieszać natkę pietruszki, sól, pieprz i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Podawać na gorąco.Wskazówka: można zastąpić Lima, cannellini, lub borlotti fasoli dla Wielkiej fasoli Północnej w tym przepisie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Czosnku W Proszku1 łyżka Czosnku W Proszku
Fasola BorlottiFasola Borlotti
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn