Zupa z fasoli i boczku

Zupa z fasoli i boczku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli masz boczek, sól koszerna, pieprz i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Zupa z fasoli, boczku i szpinaku (Szybkowar, Wolnowar lub blat kuchenny), Zupa Fasolowa Granatowa, oraz Zupa Fasolowa Granatowa.