Zupa Z Dyni - Pasternaku
Butternut Squash-Pasternak zupa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 83 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pieprz, dynia piżmowa, bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crock Pot zupa z dyni i pasternaku, do zupy z dyni Klonowej i pasternaku, oraz Dyni, Marchew I Pasternak Ragoût dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w kuchence elektrycznej 5-quart. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 godzin.
Umieść jedną czwartą mieszanki squasha w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę.
Wlać do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną squasha. Wymieszaj śmietanę, paprykę i kminek. Zupa z kadzi w miseczkach; w razie potrzeby każdą porcję polać śmietaną i szczypiorkiem.