Zupa Z Dyni Curry

Zupa Z Dyni Curry
Przepis Zupa z dyni Curry jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 762 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka masła, dyni, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Z Dyni Curry, Czerwona Zupa Dyniowa Curry, oraz Zupa Dyniowa Z Kurczaka Curry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Ułóż nasiona dyni w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Tostujemy w rozgrzanym piekarniku przez około 10 minut lub aż nasiona zaczną brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
NasionaNasiona
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszać z mąką i curry, aż będzie gładka. Gotować, mieszając, aż mieszanina zacznie bąbelkować. Stopniowo ubijaj bulion i gotuj, aż zgęstnieje. Wymieszać z dynią i pół na pół. Doprawić sosem sojowym, cukrem, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Sos SojowySos Sojowy
DyniaDynia
MasłoMasło
PieprzPieprz
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
GarnekGarnek
3
Dekoruj prażonymi pestkami dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Nasiona DyniPrażone Nasiona Dyni
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn