Zupa Z Dyni
Zupa z dyni wolno gotującej jest bezglutenowe zupa. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mielony pieprz, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow Cooker Butternut Squash Soup, Slow Cooker Butternut Squash Soup, oraz Crock-Pot® Slow Cooker Butternut Squash Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będzie krucho-miękka.
W 3-do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać cebulę i pozostałe składniki z wyjątkiem sera.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 6 do 8 godzin.
W blenderze lub robocie kuchennym umieść jedną trzecią do jednej połowy mieszaniny na raz. Okładka; mieszaj na dużej prędkości, aż będzie gładka. Powrót mieszaniny do powolnej kuchenki. Wymieszać z serem śmietankowym. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie około 30 minut dłużej lub aż ser topi się, mieszając z trzepaczką do gładkiej.