Potrzebujesz danie główne bezglutenowe i bezmleczne? Zupa z głównego dania z perkalu może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,66 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 423 kalorii, 23G białka, oraz 20g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, kukurydzy z ziaren, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest całkiem niezłe. Spróbuj Danie Główne Soczewica-Zupa Jarzynowa, Danie Główne Minestrone, oraz Danie Główne Z Makaronem Z Tuńczyka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużym rondlu gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj zieloną paprykę, cebulę, chili w proszku, sól i kminek. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Dodaj zupę, wodę, kukurydzę, pomidory, fasolę i ryż. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 20 minut, od czasu do czasu mieszając. W razie potrzeby rozcieńczyć sokiem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecane: Sacramento)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala