Zupa Z Czerwonej Soczewicy Po Libańsku

Zupa z czerwonej soczewicy w stylu libańskim to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, sok z cytryny, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Sprawdza się jako danie główne. 1041 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 100%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Libańska Zupa Z Soczewicy, Libańska zupa z soczewicy i szwajcarskiego Chard, oraz Powolna Zupa Libańska Z Czerwonej Soczewicy.
Instrukcje
Wywar z kurczaka i soczewicy zagotować w dużym rondlu na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z czosnkiem i cebulą, i gotować, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 3 protokół.
Cebulę wymieszać z soczewicą i doprawić kminkiem i cayenne. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż soczewica będzie miękka, około 10 minut.
Ostrożnie puree zupę w blenderze stojącym lub blenderem na patyku, aż będzie gładka. Przed podaniem wymieszać kolendrę i sok z cytryny.