Zupa Z Czerwonej Soczewicy
Zupa z czerwonej soczewicy to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Ten przepis służy 7. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 380 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz marchew, seler, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Gulasz Ze Słodkich Ziemniaków Z Czerwonej Soczewicy, oraz Kolejna zupa, soczewica Bacony i zupa jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 4-do 5-quart ciężki rondel na umiarkowanie dużym ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie podsmażyć cebulę, mieszając, aż złoty, o 5 protokół.
Dodać czosnek, marchew, pomidor, seler, kminek, i sól i podsmażyć, mieszając, 2 protokół.
Dodać soczewicę, woda, i bulion i gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica są miękkie, o 20 protokół.
Natkę pietruszki wymieszać, doprawić solą i pieprzem.