Zupa z czerwonej papryki i gruszki
Zupa z czerwonej papryki i gruszki to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 196 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz, masło, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Roztopić masło z olejem w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać paprykę i następne 3 składniki, i smażyć 8 do 10 minut lub do miękkości.
Wymieszać bulion z kurczaka i kolejne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 25 do 30 minut.
Proces zupy, partiami, w robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Wróć do holenderskiego piekarnika i trzymaj ciepło, aż będziesz gotowy do podania.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: aby zrobić z wyprzedzeniem, niech zupa ostygnie i przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 dni. Podgrzać w rondlu na średnim ogniu, często mieszając.