Zupa z czarnej fasoli z rozdrobnioną wieprzowiną
Zupa z czarnej fasoli z rozdrobnioną wieprzowiną to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.03 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 10 minut. Mieszanka boczku, soli, kotlety schabowe w środkowej części i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa z wieprzowiny i Czarnej Fasoli, Wolnogrzewająca zupa piwna duszona z wieprzowiną i czarną fasolą, oraz Rozdrobniona wołowina, czarna fasola i Quinoa faszerowane Poblanos.
Instrukcje
Połączyć 6 szklanki wody, fasola, kotlety wieprzowe, boczek, cebula, czosnek, chili, adobo, kminek i sól w powolnej kuchence. Gotuj na niskim poziomie, aż fasola będzie miękka, a kotlety schabowe rozpadną się, od 4 do 6 godzin.
Usunąć i wyrzucić boczek.
Odetnij wieprzowinę od kości. Odrzuć kości i rozdrobnić mięso.
Dodać mięso z powrotem do powolnej kuchenki z fasolą. Doprawić dodatkową solą i podawać.