Zupa z czarnej fasoli

Przepis na zupę z czarnej fasoli można przygotować w około 3 godziny i 15 minut . Za 51 centów za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 16 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 255 kalorii . Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Mieszanka kostek wieprzowych, ząbków czosnku, cebuli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Jest idealna na jesień . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 75% . Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa z czarnej soczewicy i czarnej fasoli , Domowy sos z czarnej fasoli (inaczej sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z czarnej fasoli) i Domowy sos z czarnej fasoli (inaczej sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z czarnej fasoli) .
Instrukcje
Opłucz fasolę. W holenderskim piekarniku połącz fasolę z wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż fasola się zmarszczy i popęka, około 1-1/2 godziny.
Dodać cebulę, wieprzowinę, sól, czosnek i oregano. Gotować na wolnym ogniu pod przykryciem przez 1,5–2 godziny lub do momentu, aż fasola i wieprzowina będą miękkie. Wymieszaj koncentrat pomidorowy; przegrzać. Wlać do misek z zupą. W razie potrzeby posyp rzodkiewkami, kapustą, papryką i kwaśną śmietaną.