Zupa z cukinii mamy
Zupa z cukinii mamy może być tylko zupa szukasz. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka bulionu z kurczaka, sól i mielony pieprz, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Najlepsze babeczki z cukinią mamy, Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, oraz Hiszpański ryż mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Margarynę roztopić w garnku na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę w roztopionej margarynie, aż przezroczyste, 5 do 7 protokół.
Cebulę przełożyć do blendera łyżką szczelinową, pozostawiając garnek na ogniu.
Gotować i mieszać cukinię w garnku do miękkości, 7 do 10 protokół.
Na cukinię wlać 1 szklankę wywaru z kurczaka; wymieszać.
Do blendera dodać cukinię i mieszankę.
Cebula Blend, cukinia, i czas, aż gładka; powrót mieszaniny do garnka.
Dodać pozostały wywar z kurczaka i mleko do mieszaniny; wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Gotować do ogrzania przez, o 5 protokół.