Zupa Z Cukinii

Zupa Z Cukinii
Need a zupa bezglutenowa, pierwotna, Cała 30 i wegetariańska? Zupa z cukinii może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 35. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 18 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udać się do sklepu i odebrać minut tapioka, pół na pół, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zupa krem z cukinii z chipsami z cukinii, Zupa Z Cukinii, oraz Zupa Z Cukinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem pół na pół w dużym rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odstawić 5 minut.
3
Doprowadzić do pełnego wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Schłodzić do temperatury pokojowej.
4
Umieścić, partiami, w pojemniku blendera; przykryć. Zmiksować na gładką masę. Wróć do rondla. Wymieszać w pół na pół. Podgrzać, aby służyć na ciepło lub przechowywać w lodówce w szczelnie przykrytym pojemniku, aby służyć schłodzone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia1
Magazyn