Zupa z bulionu, fasoli i pancetty

Zupa z bulionu, fasoli i pancetty
Boćwina, fasola i zupa Pancetta mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,93 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 23G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz fasolę cannellini, boćwinę szwajcarską, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest świetne. Podobne przepisy to Placki Z Pancettą, Białą Fasolą I Chardą Szwajcarską, Placki Pancetta, White Bean i Swiss Chard Pot-gotuj jak Mistrzcook Like a Champion, oraz Pancettan i zupa z białej fasoli z kapustą.

Instrukcje

1
Spłukać i odsączyć chard. Przyciąć przebarwione końce od łodyg. Cienko pokroić łodygi i grubo posiekać liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2
W 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu, mieszać pancetta często aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wymieszać z boczkiem, podsmażoną cebulą i czosnkiem, bulionem, sokiem z cytryny, pastą pomidorową i tymiankiem. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, często mieszając. Zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż łodygi chard są tender-chrupiące do gryzienia, 2 do 4 minut; mieszać od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Wymieszać z fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
5
Ostudzić do temperatury pokojowej, około 1 1/2 godziny.
6
Chochla 1/2 zupy do każdej z 2 plastikowych torebek zamrażarki (1-gal. rozmiar). Uszczelnić worki i zamrozić (patrz zimne fakty poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
7
Rozmrażanie 1 worek (patrz rozmrażanie poniżej). Pusta zupa na patelni 3-do 4-quart i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, często mieszając, o 15 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Podgrzewaj mrożonki w plastikowych torebkach w kuchence mikrofalowej przy 50% mocy, aż będą giętkie, a następnie gotuj zgodnie z przepisami lub opróżnij jedzenie do pojemnika bezpiecznego dla mikrofal, zasłoń luźno folią bezpieczną dla mikrofal i gotuj z pełną mocą (100%), aż do gotowania na parze. Uwaga: jeśli w kuchence mikrofalowej akceptowany jest metal, można również szybko rozmrozić naczynia zamrożone w patelniach foliowych; postępuj zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Zimne Fakty. Packaging: torby zamrażarki. Jeśli składniki zawierają płyn, Ustaw każdą plastikową torbę zamrażarki pionowo w misce,a następnie napełnij. Wycisnąć całe powietrze i uszczelnić worek. Aby lepiej chronić mrożonki podczas przechowywania, Zamknij każdą torebkę w drugiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Połóż torby płasko w zamrażarce, aż staną się solidne, więc będą się układać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia75
Magazyn