Zupa z bulionu, fasoli i pancetty
Boćwina, fasola i zupa Pancetta mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,93 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 23G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz fasolę cannellini, boćwinę szwajcarską, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest świetne. Podobne przepisy to Placki Z Pancettą, Białą Fasolą I Chardą Szwajcarską, Placki Pancetta, White Bean i Swiss Chard Pot-gotuj jak Mistrzcook Like a Champion, oraz Pancettan i zupa z białej fasoli z kapustą.
Instrukcje
Spłukać i odsączyć chard. Przyciąć przebarwione końce od łodyg. Cienko pokroić łodygi i grubo posiekać liście.
W 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu, mieszać pancetta często aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Wymieszać z boczkiem, podsmażoną cebulą i czosnkiem, bulionem, sokiem z cytryny, pastą pomidorową i tymiankiem. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, często mieszając. Zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż łodygi chard są tender-chrupiące do gryzienia, 2 do 4 minut; mieszać od czasu do czasu.
Ostudzić do temperatury pokojowej, około 1 1/2 godziny.
Chochla 1/2 zupy do każdej z 2 plastikowych torebek zamrażarki (1-gal. rozmiar). Uszczelnić worki i zamrozić (patrz zimne fakty poniżej).
Rozmrażanie 1 worek (patrz rozmrażanie poniżej). Pusta zupa na patelni 3-do 4-quart i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, często mieszając, o 15 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podgrzewaj mrożonki w plastikowych torebkach w kuchence mikrofalowej przy 50% mocy, aż będą giętkie, a następnie gotuj zgodnie z przepisami lub opróżnij jedzenie do pojemnika bezpiecznego dla mikrofal, zasłoń luźno folią bezpieczną dla mikrofal i gotuj z pełną mocą (100%), aż do gotowania na parze. Uwaga: jeśli w kuchence mikrofalowej akceptowany jest metal, można również szybko rozmrozić naczynia zamrożone w patelniach foliowych; postępuj zgodnie z instrukcjami producenta.
Zimne Fakty. Packaging: torby zamrażarki. Jeśli składniki zawierają płyn, Ustaw każdą plastikową torbę zamrażarki pionowo w misce,a następnie napełnij. Wycisnąć całe powietrze i uszczelnić worek. Aby lepiej chronić mrożonki podczas przechowywania, Zamknij każdą torebkę w drugiej.
Połóż torby płasko w zamrażarce, aż staną się solidne, więc będą się układać.