Zupa z brązowego masła-Sunchoke z brukselką i boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z brązowego masła-Sunchoke z brukselką i boczkiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 554 kalorie, 18g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,36 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Jesień. Mieszanka słoików, masło, brukselka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Boczek-Brązowy Cukier Brukselka, Brukselka Z Brązowym Masłem I Orzechami Laskowymi, oraz Brukselka I Kasztany W Brązowym Maśle dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu, stale wirując, aż będzie głęboko brązowy i ma orzechowy aromat, około 1 1/2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać słoiki i wymieszać. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sunchokes są dobrze rumiane na wszystkich powierzchniach i zaczyna lekko char, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch Jerozolimski
3
Dodać pory i cebulę i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
4
Dodaj czosnek i szałwię i gotuj, ciągle mieszając, aż do aromatycznego, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1/2 Gałązki Rozmarynu
5
Dodać bulion z kurczaka i liście laurowe. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, aż Słoneczne będą miękkie, o dziesięć minut. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Karczoch Jerozolimski
6
Podczas zupy simmers, miejsce boczek w dużej patelni żeliwnej na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy i chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Przenieść boczek do miski, pozostawiając tłuszcz na patelni. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Cukierki Peachie-o
8
Pracując partiami, zupa puree w blenderze na dużej prędkości, aż do całkowitego gładkości, około 2 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Przełożyć do dużego rondla, przecedzić przez drobny sitko siatkowe, jeśli pożądana jest gładsza zupa. Gdy wszystkie partie są puree, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
10
Ubij w occie, łyżeczkę na raz, aż do osiągnięcia pożądanego smaku (łącznie około 1 łyżki stołowej). Trzymaj zupę ciepłą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Podgrzać tłuszcz boczku na dużym ogniu, aż skwierczy, następnie dodać brukselkę, pokroić bokiem w dół na patelni. Gotować bez ruchu, aż dobrze zwęglone, o 3 protokół. Wrzucić i nadal gotować, podrzucając i mieszając od czasu do czasu, aż miękka i dobrze rumiane, o 6 minut w sumie. Powrót boczek na patelnię i wrzucić do połączenia. Doprawić do smaku solą, pieprzem i odrobiną octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
12
Zdjąć z ognia i odstawić.
13
Podawaj gorącą zupę w miseczkach, przyozdobioną smażoną brukselką i boczkiem, skropioną tłuszczem z boczku lub oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)