Zupa z brązowego masła-Sunchoke z brukselką i boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z brązowego masła-Sunchoke z brukselką i boczkiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 554 kalorie, 18g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 6,36 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Jesień. Mieszanka słoików, masło, brukselka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Boczek-Brązowy Cukier Brukselka, Brukselka Z Brązowym Masłem I Orzechami Laskowymi, oraz Brukselka I Kasztany W Brązowym Maśle dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu, stale wirując, aż będzie głęboko brązowy i ma orzechowy aromat, około 1 1/2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać słoiki i wymieszać. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sunchokes są dobrze rumiane na wszystkich powierzchniach i zaczyna lekko char, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch Jerozolimski
3
Dodać pory i cebulę i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
4
Dodaj czosnek i szałwię i gotuj, ciągle mieszając, aż do aromatycznego, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Gałązki Rozmarynu
5
Dodać bulion z kurczaka i liście laurowe. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, aż Słoneczne będą miękkie, o dziesięć minut. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Słonina Wieprzowa
Karczoch Jerozolimski
6
Podczas zupy simmers, miejsce boczek w dużej patelni żeliwnej na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy i chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Przenieść boczek do miski, pozostawiając tłuszcz na patelni. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Pracując partiami, zupa puree w blenderze na dużej prędkości, aż do całkowitego gładkości, około 2 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Przełożyć do dużego rondla, przecedzić przez drobny sitko siatkowe, jeśli pożądana jest gładsza zupa. Gdy wszystkie partie są puree, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Słonina Wieprzowa
10
Ubij w occie, łyżeczkę na raz, aż do osiągnięcia pożądanego smaku (łącznie około 1 łyżki stołowej). Trzymaj zupę ciepłą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
11
Podgrzać tłuszcz boczku na dużym ogniu, aż skwierczy, następnie dodać brukselkę, pokroić bokiem w dół na patelni. Gotować bez ruchu, aż dobrze zwęglone, o 3 protokół. Wrzucić i nadal gotować, podrzucając i mieszając od czasu do czasu, aż miękka i dobrze rumiane, o 6 minut w sumie. Powrót boczek na patelnię i wrzucić do połączenia. Doprawić do smaku solą, pieprzem i odrobiną octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
12
Zdjąć z ognia i odstawić.
13
Podawaj gorącą zupę w miseczkach, przyozdobioną smażoną brukselką i boczkiem, skropioną tłuszczem z boczku lub oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego