Krem z brokułów zupa II może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 16G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje $1.7 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz amerykański ser, ser cheddar, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa z brokułów krem, Zupa z brokułów krem, oraz Zupa z brokułów krem.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz bulion, śmietanę z zupy grzybowej, cebulę, seler oraz sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy Grzybowej
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę, aż skrobia kukurydziana całkowicie się rozpuści. Stopniowo dodawać mieszaninę do zupy, stale mieszając. Gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, a następnie dodać brokuły i sery, mieszając, aż się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)