Zupa z babki (Sopa de Plátano)

Zupa z babki (Sopa de Plátano)
Zupa babka (Sopa de Plátano) może być tylko zupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 180 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 438 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, plantany, mielony kminek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolumbijska zupa Plantanowa (Sopa de Platano), Crema de Plátano Verde (Kremowa zupa Babeczkowa), oraz Zupa z babki (Sopa de Platanos) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć cebulę, czosnek, szalotki i wodę do blendera i miksować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieścić mieszaninę wody i bulion wołowy w średnim garnku i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium i dodać resztę składników z wyjątkiem kolendry.Przykryć garnek i zmniejszyć ogień do średnio niskie i gotować przez 30 minut lub aż plantany są miękkie.Weź połowę zupy i przelej do blendera i przecier.
Składniki, których będziesz potrzebować
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodaj zupę purée z powrotem do garnka, wymieszać i gotować przez 20 więcej minut.Zupę podzielić w miseczkach i posypać kolendrą na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Podawać z awokado i aji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn