Zupa z babki (Sopa de Plátano)

Zupa z babki (Sopa de Plátano)
Zupa babka (Sopa de Plátano) może być tylko zupa szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 180 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 438 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, plantany, mielony kminek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolumbijska zupa Plantanowa (Sopa de Platano), Crema de Plátano Verde (Kremowa zupa Babeczkowa), oraz Zupa z babki (Sopa de Platanos) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć cebulę, czosnek, szalotki i wodę do blendera i miksować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieścić mieszaninę wody i bulion wołowy w średnim garnku i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do medium i dodać resztę składników z wyjątkiem kolendry.Przykryć garnek i zmniejszyć ogień do średnio niskie i gotować przez 30 minut lub aż plantany są miękkie.Weź połowę zupy i przelej do blendera i przecier.
Składniki, których będziesz potrzebować
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodaj zupę purée z powrotem do garnka, wymieszać i gotować przez 20 więcej minut.Zupę podzielić w miseczkach i posypać kolendrą na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Podawać z awokado i aji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn