Zupa Z Azjatyckimi Smakami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zupy z azjatyckimi smakami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 51g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $5.7 za porcję. 517 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką mieloną buławę, kukurydzę cukrową, ziemniaki do pieczenia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa z azjatyckimi smakami, Azjatycka Zupa Z Łososia, oraz Asian Sweet Potato Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wywar zagotować na średniej wielkości patelni. Posiekane ziemniaki, por i kukurydzę gotować w wywarze z liśćmi laurowymi i bulionem przez około 10 minut lub do miękkości.
Dodać mleko kokosowe, posiekaną wędzoną rybę i sok z limonki. Doprowadzić patelnię z powrotem do wrzenia i niech gotować przez minutę lub tak.Wlać krewetki i kukurydzę cukrową i jeszcze raz pozwolić jej wrócić do wrzenia, aby je podgrzać. Doprawić solą, a następnie podawać.Udekoruj każdą miskę posiekanym chilli i ostrą, liściastą kolendrą.
Polecane wino: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest boczny Ogród winnic Gewurztraminer. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 8 dolarów.
![Boczny Ogród Winnic Gewurztraminer]()
Boczny Ogród Winnic Gewurztraminer
Boczny Ogródek Gewurztraminer jest produkowany z wyselekcjonowanych winogron produkowanych w winnicach regionu Pfalz. Wykonane w 100% z Gewurztraminera i fermentowane w małych zbiornikach ze stali nierdzewnej, jest to cudownie aromatyczne białe wino, które jest idealne do codziennej przyjemności z posiłkami, szczególnie pikantnymi potrawami, lub samodzielnie.