Zupa Wołowa Z Cukinii
Need a dairy free main course? Zupa z cukinii wołowina może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 347 kalorii, 24g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Mieszanka cebuli, pieprzu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 55%. Spróbuj Zupa Wołowa Z Cukinii, Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, oraz Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piecu, brązowa wołowina w oleju; odcedzić.
Dodaj wodę, sos pomidorowy, cebulę, sól, oregano i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny.
Dodaj cukinię i spaghetti; powrót do wrzenia. Przykryć i gotować przez 15-18 minut lub aż cukinia i spaghetti będą miękkie.