Zupa Wołowa Warzywna Wolnoopalająca

Zupa Wołowa Warzywna Wolnoopalająca
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj zupy wołowej z warzywami. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 325 kalorii, 31g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 40 minut. Jeśli masz czosnek, mięso gulasz wołowy, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Wołowina Zupa Jarzynowa, Obfite Slow Cooker Vegetable Beef Soup, oraz Zupa Warzywno-Wołowo-Jęczmienna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3-do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem mrożonych warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
3
Dodaj mieszane warzywa. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować 20 do 30 minut dłużej lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
4
Przed podaniem usunąć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn