Zupa wołowo-jęczmienna I

Zupa wołowo-jęczmienna I
Wołowina i jęczmień zupa może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis zupy. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 42 grosze za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka soli koszernej, jęczmień, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest dobre. Spróbuj Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa jęczmienna wołowa dla 2, oraz Zupa Jęczmienna Wołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kości wołowe w dużej wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość WołowaKość Wołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Dodaj sól, łodygi selera, cebulę, bukiety garnis, pieprz, marchew, pietruszka i czosnek. Napełnij powolną kuchenkę w ciągu 2 cali od góry gorącą wodą i gotuj przez 6 godzin, przykryte na dużym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
(24 Sztuki)(24 Sztuki)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Dodać jęczmień i gotować jeszcze przez 2 godziny mieszając od czasu do czasu lub aż mięso będzie można łatwo usunąć z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Usunąć i wyrzucić cebulę, bukiety garnis, seler i pietruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Przenieś kości do naczynia i usuń mięso z kości, uważając, aby nie zdjąć chrząstki lub chrząstki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Włożyć mięso z powrotem do zupy, wymieszać i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia7
Magazyn