Zupa Turecka Z Czerwonej Soczewicy "Bride"
Turecka zupa z czerwonej soczewicy "Bride" może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 377 kalorii, 15g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, masło, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zupa Turecka Z Czerwonej Soczewicy, Turecka Zupa Z Czerwonej Soczewicy, oraz Turecka Zupa Z Czerwonej Soczewicy.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na małym ogniu. Gotować cebulę na gorącym maśle, aż będą złote, o 15 protokół.
Paprykę, soczewicę i bulgur wymieszać z cebulą i posmarować masłem.
Dodaj pastę pomidorową, wywar warzywny, i pieprz cayenne; doprowadzić do wrzenia i gotować, aż miękki i kremowy, o 1 godzinę.
Suszone liście mięty pokruszyć do zupy, wymieszać i zdjąć z ognia.
Chochla do miski i udekorować plasterkami cytryny i świeżej mięty służyć.