Zupa Taco I
Zupa Taco I jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 14g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 43 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka mieszanki przypraw taco, fasola, sos pomidorowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Taco Tuesday: Łatwa Zupa Taco, No Time Taco Soup-zrób szybką i łatwą zupę, która jest smaczna i gotowa w zaledwie kilka minut, oraz Zupa Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu gotować mieloną wołowinę i cebulę, aż mięso będzie równomiernie brązowe; odcedzić nadmiar tłuszczu.
Wymieszać w wodzie, pomidory, fasola, sos pomidorowy i mieszanka przypraw taco. Przykryć i dusić przez 15 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać z awokado.
Kadzi gorącą zupę do serwowania miski. Podaj ser, chipsy tortilla i śmietanę na wierzchu każdej porcji.