Zupa Taco I jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 14g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 43 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka mieszanki przypraw taco, fasola, sos pomidorowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Taco Tuesday: Łatwa Zupa Taco, No Time Taco Soup-zrób szybką i łatwą zupę, która jest smaczna i gotowa w zaledwie kilka minut, oraz Zupa Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu na średnim ogniu gotować mieloną wołowinę i cebulę, aż mięso będzie równomiernie brązowe; odcedzić nadmiar tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wymieszać w wodzie, pomidory, fasola, sos pomidorowy i mieszanka przypraw taco. Przykryć i dusić przez 15 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 45 dolarów za butelkę.