Zupa Taco
Zupa Taco jest bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką przyprawę taco, ser cheddar, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można podążać za tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Restauracje W Pobliżu Easy Taco Soup, No Time Taco Soup-zrób szybką i łatwą zupę, która jest smaczna i gotowa w ciągu zaledwie kilku minut, oraz Zupa Taco.
Instrukcje
W dużym rondlu, brązową wołowinę i cebulę; odcedzić. Pomidory Puree w płynie; dodać do patelni z sosem pomidorowym, wodą, fasolą, kukurydzą i przyprawą taco. Doprowadzić do wrzenia.
Zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Każdą porcję doprawić serem, awokado i pomidorem, a w razie potrzeby podawać z frytkami.