Zupa Szynkowo-warzywna
Zupa Szynkowo-warzywna to bezglutenowe i bezmleczne zupa. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 115 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz tłuszcz z boczku, pieprz, pomidory z puszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Jarzynowa Z Szynką - Crock Pot Edition, Portorykańska zupa Chuletón AKA Xmas ham bone Soup, oraz Zupa Z Szynki.
Instrukcje
Roztopić smar boczku na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę, marchew, seler i czosnek w gorącym tłuszczu boczku, aż warzywa będą lekko miękkie i pachnące, o 5 protokół. Ziemniaki wymieszać w mieszaninie cebuli; gotować i mieszać aż złoty, o 10 protokół.
Wymieszaj gorącą wodę i bulion z kurczaka razem w wolnej kuchence, aż bulion się rozpuści; dodaj mieszankę cebuli, kość szynki, pomidory pokrojone w kostkę, kukurydzę, sos pomidorowy, czarny pieprz i sól.
Gotować zupę w powolnej kuchence ustawionej na niskim poziomie przez 4 do 6 godzin.
Wyjmij kość szynki z zupy i pozostaw do ostygnięcia na tyle, aby obsłużyć.
Mięso wyjąć z kości szynki i wymieszać z zupą.