Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Chowder z rybami i skorupiakami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 577 kalorii. Na $3.85 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, filet z żabnicy, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Spróbuj Zupa rybna i skorupiaków, Shellfish Chowder, oraz Wędzony pstrąg i skorupiaki Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu, przykryć ziemniaki wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i odstawić, pokryte.
3
Tymczasem w dużym rondlu podgrzej 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Dodaj połowę cebuli i czosnku i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
5
Dodać wino i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
6
Dodać małże, przykryć i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż się otworzą, 3 protokół; przenieść do miski.
Dodać pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek i boczek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż chrupiące, 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Boczek
11
Dodać seler i pozostałą cebulę i czosnek. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż zmiękną, 7 protokół. Wymieszaj mąkę, a następnie stopniowo ubijaj w wodzie do gotowania ziemniaków. Doprowadzić do wrzenia, ubijając i gotować, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Czosnek
Ziemniak
Mąka Uniwersalna
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
12
Dodać ziemniaki i śmietanę i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Krem
13
Dodać łososia i żabnicy i dusić na umiarkowanym ogniu, mieszając kilka razy, aż ryba jest po prostu gotowane, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żabnica
łosoś
Ryby
14
Dodaj małże i małże i wlej do nich zarezerwowany płyn do gotowania, zatrzymując się, zanim dotrzesz do ziarna na dnie; mieszaj, aż się ogrzeje. Doprawić solą i pieprzem, dodać natkę pietruszki.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.