Zupa rybna dziadka Alvah

Zupa rybna dziadka Alvah
Zupa rybna Grandpan Alvah może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dania głównego. Ten przepis służy 1 i kosztuje $23.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 3743 kalorii, 221g białka, oraz 234g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jeśli masz pod ręką mleko, sól, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 80%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak JFK ' s Fish Chowder, Zupa Rybna, oraz Zupa Rybna.

Instrukcje

1
Pokrojoną w kostkę sól wieprzową podsmażamy w dużym garnku na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Usunąć solone kawałki wieprzowiny i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
3
Dodać cebulę i gotować przez 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Umieść pokrojone w kostkę ziemniaki na wierzchu cebuli i dodaj wystarczającą ilość wody, aby podeszła do wierzchu ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Umieść rybę na ziemniakach.Doprawiamy pieprzem, solą i dodajemy masło.Doprowadzić do wrzenia, a następnie obniżyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż ryby i ziemniaki są gotowane.Chcesz mieszać jak najmniej i bardzo delikatnie, ponieważ ryba powinna pozostać w dość dużych kawałkach.(Nie chcesz wszystkie ryby płatkowane od siebie, a zwłaszcza nie wszystkie papkowate)
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Wlać odparowane mleko i zwykłe mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
7
Podgrzać dokładnie, ale nie doprowadzić do wrzenia.
8
Podawać zastrzeżone skrawki wieprzowe posypane na wierzchu chowder lub z boku.Chowder będzie lepszy, jeśli będzie mógł usiąść na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChowderChowder
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn