Zupa Rybna

Zupa Rybna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj zupy rybnej. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz pod ręką wodę, wino, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Rybna, Zupa Rybna, oraz Zupa Rybna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować sól wieprzową w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż chrupiące; usunąć sól wieprzową, rezerwując 2 łyżki kapieli na patelni. Odstawić soloną wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
2
Podsmażyć cebulę w gorących kapiących na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać ziemniaki, 4 szklanki wody i wina; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 12 do 15 minut lub aż ziemniaki są prawie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
WinoWino
4
Ułóż filety na ziemniakach; przykryć i dusić 10 do 12 minut lub do płatków ryb widelcem. Połamać ryby na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
RybyRyby
5
Dodać odparowane mleko i kolejne 3 składniki; gotować na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania. Top każdej porcji z zarezerwowanej soli wieprzowiny, pietruszki i papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
PaprykaPapryka
Pietruszka-naćPietruszka-nać
6
Podawać z paluszkami chlebowymi lub krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia22
Magazyn