Zupa Rybna
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Zupa rybna może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 170 kalorii, 19g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać Chile pieprz, ostry sos, Sherry papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Spróbuj Umrzeć za zupę rybną, Zupa Rybna, oraz JFK ' s Fish Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu roztopić masło na dużym ogniu.
Dodaj cebulę, seler, i papryka chili i saute do miękkości; wymieszać w koncentracie pomidorowym.
Dodać grouper i mieszać, aż ryba będzie pokryta.
Wymieszać z marchewką, pomidory, papryka czerwona, pokruszone płatki czerwonej papryki, ziemniaki, i sól i pieprz. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać wywar rybny, ostry sos, sok pomidorowy, i sos Worcestershire. Dusić na średnim ogniu przez 1 godzinę.
Podawać w miseczkach i skropić rumem i papryką sherry.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio