Zupa Rybna

Zupa Rybna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy rybnej. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 163 kalorie, 15g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pietruszki, anyżu gwiazdkowego, pora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Rybna, Zupa Rybna, oraz Prosta Zupa Rybna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować wszystkie składniki i usunąć skórę i wszelkie kości z ryby przed pokrojeniem na chunks.In duża patelnia, rozgrzać olej na średnim ogniu, następnie dodać cebulę, por, marchew, seler i czosnek i gotować przez 10 minut, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Dodaj pomidora czystego, dać mu wymieszać i gotować przez 2 protokół. Następnie dodaj armagnac, anyż i pietruszkę, wymieszaj, dodaj pomidory z puszki i gotuj przez kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
ArmagnacArmagnac
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3
Dodać bulion rybny i szafran i doprowadzić do wrzenia. Dusić na wolnym ogniu przez 20 minut, następnie włożyć kawałki ryby, doprawić solą i pieprzem i dusić przez kolejne 10 minut.Wyłowić anyż Gwiaździsty (przepraszam za kalambur), a następnie kadzi część zawartości patelni do płynnika, aż płynnik będzie pełny. Następnie zmiksuj przez około minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Stado RybStado Ryb
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
SzafranSzafran
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Wlać zawartość płynu do innej czystej miski przez sito, a następnie napełnić płyn do . Kontynuuj, aż cała zupa zostanie zmiksowana. (Napełnianie liquidizera zbyt dużą ilością gorącego płynu może spowodować, że płyn eksploduje z góry w spektakularny sposób, niezależnie od siły pokrywy liquidizers. Najlepiej błądzić po stronie ostrożności i robić kilka małych partii, zamiast przykrywać siebie i swoją kuchnię wrzącą gorącą zupą.) Gdy wszystkie zupy zostały zmiksowane, może się wydawać, aby podzielić, ale nie martw się, wymieszać w śmietanie za pomocą blendera ręcznego i wróci do siebie. Nawet jeśli zupa nie podzieliła się, dodaj śmietanę i tak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Dodać sól i sok z cytryny, doprawić pieprzem, podgrzać zupę i podawać. Efekt kremu na zdjęciu został osiągnięty przez delikatne wylanie smugi kremu na powierzchnię zupy, a następnie przepuszczenie drążka koktajlowego w tę i z powrotem przez krem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1-1/2 Uncji Napoju Gazowanego Cytrynowo-limonkowego1-1/2 Uncji Napoju Gazowanego Cytrynowo-limonkowego
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pałeczki KoktajlowePałeczki Koktajlowe

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn