Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy rybnej. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 163 kalorie, 15g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pietruszki, anyżu gwiazdkowego, pora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Rybna, Zupa Rybna, oraz Prosta Zupa Rybna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotować wszystkie składniki i usunąć skórę i wszelkie kości z ryby przed pokrojeniem na chunks.In duża patelnia, rozgrzać olej na średnim ogniu, następnie dodać cebulę, por, marchew, seler i czosnek i gotować przez 10 minut, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj pomidora czystego, dać mu wymieszać i gotować przez 2 protokół. Następnie dodaj armagnac, anyż i pietruszkę, wymieszaj, dodaj pomidory z puszki i gotuj przez kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
Armagnac
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3
Dodać bulion rybny i szafran i doprowadzić do wrzenia. Dusić na wolnym ogniu przez 20 minut, następnie włożyć kawałki ryby, doprawić solą i pieprzem i dusić przez kolejne 10 minut.Wyłowić anyż Gwiaździsty (przepraszam za kalambur), a następnie kadzi część zawartości patelni do płynnika, aż płynnik będzie pełny. Następnie zmiksuj przez około minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Stado Ryb
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
Szafran
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wlać zawartość płynu do innej czystej miski przez sito, a następnie napełnić płyn do . Kontynuuj, aż cała zupa zostanie zmiksowana. (Napełnianie liquidizera zbyt dużą ilością gorącego płynu może spowodować, że płyn eksploduje z góry w spektakularny sposób, niezależnie od siły pokrywy liquidizers. Najlepiej błądzić po stronie ostrożności i robić kilka małych partii, zamiast przykrywać siebie i swoją kuchnię wrzącą gorącą zupą.) Gdy wszystkie zupy zostały zmiksowane, może się wydawać, aby podzielić, ale nie martw się, wymieszać w śmietanie za pomocą blendera ręcznego i wróci do siebie. Nawet jeśli zupa nie podzieliła się, dodaj śmietanę i tak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać sól i sok z cytryny, doprawić pieprzem, podgrzać zupę i podawać. Efekt kremu na zdjęciu został osiągnięty przez delikatne wylanie smugi kremu na powierzchnię zupy, a następnie przepuszczenie drążka koktajlowego w tę i z powrotem przez krem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
100% Tequila Blanco
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.