Zupa rybna to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. To danie główne ma 201 kalorii, 18g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka tymianku, pieczenia ziemniaków, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 45%. Podobne przepisy to Umrzeć za zupę rybną, Zupa Rybna, oraz JFK ' s Fish Chowder.
Instrukcje
1
Przynieś 4 1/2 szklanki wody i liści laurowych na wolnym ogniu na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj ryby; przykryć i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Wyjąć rybę z patelni za pomocą łyżki szczelinowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Pokrój rybę na duże kawałki. Rezerwa 2 1/2 szklanki płynu do gotowania i liści laurowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
6
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 1 łyżeczkę kapieli na patelni; boczek pokruszyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodaj ziemniaki, cebula, i marchew na patelnię; gotować na średnim ogniu 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Dodaj zarezerwowany płyn do gotowania, liście laurowe, tymianek, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Dodać mleko i masło; dusić 25 minut, aż ziemniaki będą miękkie (nie gotować). Wymieszać z rybą, pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pozostałą 1/2 łyżeczki pieprzu. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.