Zupa Rybna
Zupa rybna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 540 kalorii. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli wieprzowina, ziemniaki, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Spróbuj Umrzeć za zupę rybną, Zupa Rybna, oraz JFK ' s Fish Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować sól wieprzową w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż chrupiące; usunąć sól wieprzową, rezerwując 2 łyżki kapieli na patelni. Odstawić soloną wieprzowinę.Podsmażyć cebulę w gorących kapiących na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości.
Dodać ziemniaki, 4 szklanki wody i wina; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 12 do 15 minut lub aż ziemniaki są prawie miękkie.Ułóż filety na ziemniakach; przykryć i dusić 10 do 12 minut lub do płatków ryb widelcem. Połamać ryby na kawałki.
Dodać odparowane mleko i kolejne 3 składniki; gotować na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania. Top każdej porcji z zarezerwowanej soli wieprzowiny, pietruszki i papryki.
Podawać z paluszkami chlebowymi lub krakersami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.