Zupa Rybacka

Zupa Rybacka
Zupa Rybacka to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 481 kalorii, 37g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $5.94 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz oliwę z oliwek, pietruszkę, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Rybacka, Zupa rybacka z tilapią, krewetkami, pomidorami i kaparami, oraz Placek rybaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 3 łyżki oleju w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj cebulę, seler i czosnek. Smażyć 10 minut. Wymieszać kolejne 4 składniki. Smażyć 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Posypać mąką. Wymieszać 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Dodaj wino; gotuj, aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
5
Dodać 6 szklanek wody. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; dusić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
Dodaj wszystkie owoce morza do bazy zupy. Gotować tylko do nieprzezroczystego w centrum, o 3 protokół. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MorzaOwoce Morza
ZupaZupa
SólSól
7
Zupa z kadzi na 4 miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
ChochlaChochla
8
Posypać dodatkową natką pietruszki i solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
Pietruszka-naćPietruszka-nać
9
Mżawka zupa z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ZupaZupa

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn