Zupa Potpourri

Zupa Potpourri
Zupa Potpourri wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.15 za porcję. To danie główne ma 564 kalorie, 32G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 9 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, wodę, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest świetne. Spróbuj Boże Narodzenie Potpourri, Boże Narodzenie Potpourri, oraz Dżem Żurawinowy Potpourri dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu, połączyć mieloną wołowinę i cebulę i saute przez 10 minut, lub aż wołowina jest rumiane i cebula są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj wodę, pomidory, jęczmień, marchew, seler, fasola, sól, mielony czarny pieprz, sos Worcestershire, SOS stek i ostry sos pieprzowy do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Ostry SosOstry Sos
PomidorPomidor
MarchewMarchew
JęczmieńJęczmień
SelerSeler
FasolaFasola
WodaWoda
SólSól
3
Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę, lub aż wszystkie warzywa i jęczmień będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
JęczmieńJęczmień

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn