Zupa Pomidorowo-Soczewicowa
Zupa pomidorowo-Soczewicowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 61 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz soczewicę, seler, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa z czerwonej soczewicy z pomidorem, Zupa Z Soczewicy I Pomidorów, oraz Zupa pomidorowo-Soczewicowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę, seler i czosnek; gotować około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną.
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem pomidorów.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 15 do 20 minut lub aż soczewica i warzywa są miękkie.
Wymieszać z pomidorami. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu odkryte około 15 minut lub aż dokładnie ogrzane.