Zupa Pomidorowo-Bazyliowa
Zupa pomidorowo-Bazyliowa może być właśnie zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 64 grosze za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ukośnie chleb bagietka, popękany pieprz, mleko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sunshine Soup {Yellow Tomato Basil Soup}, Zupa Pomidorowo-Bazyliowa, oraz Pomidorowa Zupa Bazyliowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj pomidory i sok. Zmniejszyć ciepło; dusić, odkryte, 30 minut.
Umieścić mieszaninę pomidorów i bazylii w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej. Powrót puree mieszaniny do patelni; mieszać w mleku, sól, i pieprz.
Dodaj serek śmietankowy, dobrze mieszając trzepaczką i gotuj na średnim ogniu, aż będzie gęsty (około 5 minut). Zupa z kadzi do poszczególnych miseczek; w razie potrzeby udekorować pokrojoną bazylią.
Uwaga: pozostałą zupę Przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.