Zupa pomidorowo-Bazyliowa to bezglutenowe i wegańskie zupa. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sos pomidorowy, sól, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sunshine Soup {Yellow Tomato Basil Soup}, Pomidorowa Zupa Bazyliowa, oraz Pomidorowa Zupa Bazyliowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 3-quart rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować marchew, cebulę i czosnek w oleju o 10 protokół, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Czosnek
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wymieszać z pomidorami. Gotować odkryte o 10 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
3
Wymieszać pozostałe składniki. Gotować odkryte około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż gorące.