Zupa Pomidorowa Z Indyka Jęczmiennego
Zupa pomidorowa z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 241 kalorii, 23G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 22% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, oregano, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można podążać za tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Z Indyka I Jęczmienia, Zupa Z Indyka I Jęczmienia, oraz Zupa Jęczmienna Z Indyka podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku gotować indyka, marchew, cebulę, seler, czosnek i 1 łyżkę przyprawy taco na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe. Wymieszać z wodą, pomidorami i pozostałą przyprawą taco; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Dodać jęczmień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 15-20 minut dłużej lub do miękkości jęczmienia. Wymieszać z oregano.