Zupa Pomidorowa Z Boczkiem Jabłkowym

Zupa Pomidorowa Z Boczkiem Jabłkowym
Zupa pomidorowa z boczkiem jabłkowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na zupę. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka wina, cebula, liść laurowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 431 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa zupa z jabłek i korzenia selera z grillowanym cheddarem, boczkiem i jabłkową musztardą miodową, Crostini z pikantnymi pomidorami, bekonem i dżemem jabłkowym, oraz Zupa boczkowo-pomidorowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Odcedzić, grubo posiekać i odstawić.
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu, i saute białej cebuli i czosnku 3 do 5 minut, lub do miękkości. Wymieszaj bulion wołowy, fasolę pinto, pomidory, seler i liść laurowy. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola PintoFasola Pinto
Cebula BiałaCebula Biała
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
W małym rondlu na średnim ogniu gotuj i mieszaj jabłko w czerwonym winie, aż będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Wymieszać boczek, jabłko i pozostałe czerwone wino do mieszaniny zupy. Doprawić solą i pieprzem. Nadal dusić, mieszając od czasu do czasu, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn