Zupa pomidorowa II

Zupa pomidorowa II może być właśnie zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Ten przepis służy 26. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cukru, pomidorów, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 87%. Podobne przepisy to zupa pomidorowa, jak zrobić zupę pomidorową / restaurant style, Pikantna zupa pomidorowa z parmezanem i suszonymi na słońcu bułeczkami pomidorowymi, oraz Zupa pomidorowa z flakami i kiełbasą (znana również jako zupa z odzysku).
Instrukcje
Umieść pomidory, cebulę, seler, pietruszkę i liście laurowe w dużym garnku i gotuj, przykryte, na małym ogniu przez 1 do 2 godzin, aż będą dość miękkie i pachnące.
Usuń liście laurowe i zmiksuj mieszankę pomidorową partiami w robocie kuchennym lub blenderze, następnie przeprowadź przez sito i przywróć sok do garnka. Wymieszać sól, cukier, sól przyprawową, pieprz i sól czosnkową. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować, odkryte, 1 do 2 godzin, aż zgęstnieje.