Zupa Pomidorowa Heirloom

Zupa Pomidorowa Heirloom
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy pomidorowej. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 6 i kosztuje $3.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pomidory z pamiątkami, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Pomidorowa Heirloom, Pomidorowa Zupa Bruschetta, oraz Schłodzona Zupa Pomidorowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czyste pomidory w partiach w blenderze, dodając 1 łyżeczkę. sól, 1/4 szklanki oleju i ocet do końcowej partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
OcetOcet
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przecedzić czystą przez sitko o drobnych oczkach do dużej miski lub dzbana. Doprawić do smaku solą, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej, przyozdobione mżawką oleju i posypką bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Make ahead: do 2 dni, schłodzone.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn