Zupa Piwna Cheddar
Zupa z piwa Cheddar może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 567 kalorii, 26g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, sól, cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Piwno-Cheddarowa, Zupa Piwna Cheddar, oraz Cheddar i zupa piwna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pory umyć w misce z zimną wodą, mieszając wodę, następnie wyjąć pory i osuszyć w durszlaku.
Gotować pory, marchew, seler, czosnek i liść laurowy na maśle w 4-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiej i posypać mąką na warzywa, a następnie gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 protokół.
Dodać mleko, bulion i piwo w strumieniu, ubijając, a następnie dusić, ubijając od czasu do czasu, 5 minut. Wymieszać w sosie Worcestershire, musztarda, sól, i pieprz.
Dodać garściami ser, stale mieszając i gotować, aż ser się stopi, 3 do 4 minut (nie gotować). Odrzuć liść laurowy.
Podawać posypane boczkiem.