Zupa pietruszkowo-korzeniowa z Truflowanymi Kasztanami

Zupa pietruszkowo-korzeniowa z Truflowanymi Kasztanami
Zupa pietruszkowo-korzeniowa z Truflowanymi Kasztanami może być właśnie zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 7,36 zł za porcję. Jeśli masz Turecki liść laurowy lub wodę, korzeń pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Ten przepis jest lubiany przez 56 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Zupa Z Korzenia Selera Z Brukselką I Kasztanami, Zupa Z Korzenia Selera, Kopru Włoskiego I Słodkich Ziemniaków Z Pietruszką Migdałową, oraz Brukselka z kasztanami, Pancettanem i pietruszką.

Instrukcje

1
Cebulę i czosnek ugotować na maśle w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie i złocisty, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj korzeń pietruszki, tymianek, liść laurowy, biały pieprz i 3/4 łyżeczki soli i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż korzeń pietruszki zacznie mięknąć, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodaj wodę i bulion i gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryte, aż korzeń pietruszki będzie bardzo delikatny, 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
4
Wyrzucić tymianek i liść laurowy i wymieszać z olejem. Zupa Purée w partiach w blenderze do uzyskania gładkości (należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów), przenosząc do miski. Jeśli zupa jest zbyt gęsta, cienka do pożądanej konsystencji z wodą. Doprawić solą, a następnie wrócić do oczyszczonego garnka, aby zachować ciepło, przykryty, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Kasztany golić za pomocą krajalnicy z regulowanym ostrzem lub ostrej obieraczki do warzyw tak cienko, jak to możliwe na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
1
Zupę, bez kasztanów, można zrobić 2 dni wcześniej i schłodzić, odsłonić, aż ostygnie, a następnie przykryć. Podgrzać na małym ogniu, w razie potrzeby rozcieńczyć wodą. Kasztany ogolić na zupie tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn