Zupa ogórkowo-koperkowa z cebulkami
Zupa ogórkowo-koperkowa z cebulkami to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta zupa ma 126 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka maślanki, ogórków, koperku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa ogórkowo-koperkowa z cebulkami, Zupa ogórkowo-koperkowa, oraz Zupa Ogórkowo-Koperkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cienko pokroić połowę ogórków w poprzek. Cienko pokroić połowę szalotki w poprzek. Odstawić.
Grubo posiekaj Pozostałe ogórki i szalotki i przenieś do dużej miski.
Dodaj koperek, czosnek, sok z cytryny, maślankę i jogurt, i dać dobre, ale delikatne zamieszanie. Doprawić solą i pieprzem oraz przecier w blenderze do skroplenia. (Uwaga: Możesz użyć robota kuchennego, ale blender da gładszy, przyjemniejszy wynik.)
Przelej zupę do dużej miski i dodaj zarezerwowane pokrojone ogórki i szalotki. Dostosuj przyprawy solą, pieprzem i Tabasco do smaku. Schłodzić przez co najmniej 2 godziny w lodówce.
Przedruk za zgodą Simon & Schuster, Inc.