Zupa ogórkowo-jogurtowa z Pepperoncini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy ogórkowo-jogurtowej z Pepperoncini. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 62 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka pełnego mleka jogurtu, sól, koperek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa ogórkowo-jogurtowa z Pepperoncini, Stek Z Ogórkiem - Pepperoncini Relish, oraz Stek z ogórkiem - Pepperoncini Relish.
Instrukcje
W blenderze przecier posiekane ogórki z posiekanym pieprzem, płynem do marynowania, 2 łyżkami koperku, jogurtem i maślanką, aż będą bardzo gładkie. Wymieszać z kminkiem i pozostałym koperkiem i doprawić solą. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, o 30 protokół.
Zupę pokroić w 6 miseczek.
Każdą miskę podawać z całą pepperoncini i ogórkiem na boku.